Kako kupovati na eto?

Samo nekoliko koraka dijele vas od kupnje na našoj internet trgovini.

Odaberite proizvod koji želite kupiti i zatim kliknite na “Dodaj u košaricu“. Nakon kupovine jednog ili više proizvoda, kliknite na “Vidi košaricu” kako bi vidjeli sadržaj Vaše košarice. U pregledu košarice možete mijenjati količinu proizvoda koje ste odabrali, te u slučaju da niste zadovoljni svojim odabirom možete isprazniti pojedinu stavku košarice (artikl) klikom na crveni znak “x” na početku pojedine stavke. Ako imate kod za popust, unesite ga u polje „Kod kupona“ i kliknite gumb “Primijeni kupon”. Na jednoj narudžbi moguće je iskoristiti jedan poklon kod. Ako nemate kod za popust, polje „Kod kupona“ ostavite prazno. Ako ste u košarici mijenjali količinu pojedine stavke, za točnu provjeru cijene dostave kliknite gumb “Ažuriraj košaricu”.

Registrirajte se (ako nemate svoj korisnički profil na eto, detalje potražite na linku ili se samo prijavite ako već imate svoj korisnički profil na našoj stranici sa svojim podacima.

Za nastavak kupovine kliknite na gumb “Kreni na plaćanje” i bit ćete preusmjereni na blagajnu.

Korak 1 – Adresa za dostavu

U slučaju da niste registrirani/prijavljeni na eto.hr, u ovo polje upisujete točnu adresu dostave proizvoda. Nakon uspješne prijave na eto.hr ova polja biti će popunjena Vašim osobnim podacima za dostavu.
Ukoliko želite R1 račun označite kvadratić “Da” ispod teksta “Trebate li R1 račun?” i ispunite tražene podatke.” Više o R1 računu provjerite na ovom linku. Naknadno izdavanje R1 računa nije moguće.
Ukoliko u formi Detalji dostave označite kvadratić “Dostaviti na različitu adresu?” otvoriti će se forma u kojoj unosite adresu dostave koja se može razlikovati od adrese naznačene prilikom registracije. Kod svake sljedeće narudžbe nećete trebati ponovo upisivati adresu već će ona biti spremljena na vašem profilu.

U polje “Napomena” upišite i dodatne želje ukoliko ih imate.

Korak 3 – Plaćanje

Na izborniku s desne strane nalazi se specifikacija Vaše narudžbe gdje možete odabrati željeni način plaćanja:

  • Direktna bankovna transkacija
  • Plaćanje prilikom preuzimanja
  • Kartično plaćanje (CorvusPay)

Minimalan iznos kojeg možete platiti na rate iznosi 500,00 kn, a maksimalan broj rata je trenutno 12 za sve kartice. Za ovaj način plaćanja nećete platiti nikakvu dodatnu naknadu.

Ako se slažete s uvjetima korištenja i odredbama naše internet trgovine, potrebno je potvrditi kvadratić “Pročitao/la sam i slažem se s uvjetima korištenja i odredbama web-stranice.” kako bi nastavili s plaćanjem.

Nakon prihvaćanja uvjeta korištenja i odredbi, kliknite na gumb “Plaćanje“.

Kraj: Uspješno kreirana narudžba
Ako ste  slijedili ove korake, na e-mail će vam stići potvrda narudžbe koju svakako čuvajte. U tom se e-mailu nalaze svi podaci o Vašoj narudžbi kao i njena šifra.

Nadamo se da su vam ove upute bile korisne te da ste uspješno izvršili svoju narudžbu. Ukoliko imate još pitanja, slobodno nas kontaktirajte